هزینه کاشت دندان چقدر است؟ با این که مینای دندان جز مقاوم ترین قسمت های بدن به حساب می آید؛ اما گاهی دچار آسیب های شدیدی می شود به گونه ای که دیگر امکان ترمیم آن وجود ندارد و باید دندان مصنوعی جایگزین شود.
دندان های مصنوعی با آن که هزینه کمی دارند و صحبت کردن و غذا خوردن را برای بیمار راحت تر می کنند اما ظاهری شبیه به دندان های طبیعی ندارد؛ برای رفع این مشکل روشی نوین به نام ایمپلنت دندان به وجود آمده که شباهت زیادی با دندان طبیعی دارد به طوری که تشخیص آن دشوار است؛ اما هزینه کاشت دندان کمی بیشتر از دندان مصنوعی است. ما در این مقاله به معرفی و هزینه ایمپلنت می پردازیم تا شما بتوانید انتخاب درستی داشته باشید.
مقاله ای در رابطه با مراحل ایمپلنت دندان نوشتیم شاید برای شما مفید باشد
انواع ایمپلنت دندان
ایمپلنت دندان از دو بخش به نام پایه یا فیکسچر و روکش دندان تشکیل شده است که به عنوان یک دندان دائمی شناخته می شود ؛ زیرا زمانی که پایه تیتانیومی درون فک قرار می گیرد سلول های استخوان ساز، استخوان سازی را آغاز می کنند تا به طور کامل به فک جوش بخورد.

ایمپلنت دندان با داشتن دو بخش پایه و روکش یک دندان دائمی است.
امروزه افراد زیادی خواهان استفاده از ایمپلنت هستند، به همین دلیل تولیدکنندگان زیادی تصمیم به ساخت این محصول گرفتهاند به گونه ای که در حال حاضر انواع گوناگونی از آن در بازار موجود است که در ادامه آن ها را معرفی کرده و هزینه کاشت دندان را بیان می کنیم.
قبل از معرفی انواع ایمپلنت ها باید گفت که می توان آن ها را بر اساس روش کاشت دندان، سایز، برند، شکل ظاهری، جنس و اتصالدهنده ها تقسیمبندی کرد که در ادامه توضیح خواهیم داد.
ایمپلنت دندان از نظر نوع کاشت
اینپلنت ها را می توان بر اساس ساختاری که دارند، به روش های مختلفی کاشت.
ایمپلنت فروزنده: در این روش از یک استوانه یا پیچ برای قرارگیری در استخوان های فک، استفاده شده که رایج ترین روش کاشت دندان است.
ایمپلنت پریوستیال: این نوع ایمپلنت اغلب برای افرادی که استخوان فک کوتاهی دارند، به کار می رود زیرا از یک قالب فلزی تشکیل شده که زیر لثه قرار گرفته و با استخوان فک جوش می خورد، قیمت کاشت دندان با این روش کمی بیشتر از روش های دیگر است.
ایمپلنت دارای چهارچوب راموس: زمانی که استخوانِ فکِ پایین بسیار نازک باشد؛ دندانپزشک از این روش برای کاشت استفاده می کند، زیرا با قرارگیری در گوشه عقب استخوان فک و نزدیک چانه و میله ای بر روی آن ها امکان کاشت دندان وجود دارد.
ایمپلنت دندان از نظر سایز
به دلیل آن که سایز دندان بیماران مراجعهکننده با یکدیگر متفاوت هستند، ایمپلنت هایی با اندازه های گوناگون تولید می شوند تا تمامی افراد بتوانند از این درمان برای ترمیم دندان خود استفاده کنند. ایمپلنت های دندان بر اساس سایز به سه دسته تقسیم می شوند که عبارتند از:

یکی از مواردی که باعث تفوت ایمپلنت ها میشود سایز آنها است.
ایمپلنت معمولی: ایمپلنت های معمولی که اکثر افراد می توانند از آن ها استفاده کنند با قطر ۳.۲۵ تا ۵ میلیمتر تولید می شوند که با سایز دندان های استاندارد سازگاری دارند.
مینی ایمپلنت: این نوع از ایمپلنت ها که با قطر ۱.۸ تا ۳.۳ میلی متر تولید می شوند؛ معمولا جایگزین مناسبی برای فضاهای کوچکتر مانند دندان های پیشین کوچک جلویی است.
میکرو ایمپلنت: ریزترین نوع ایمپلنت ها، میکرو ایمپلنت ها است که اندازهای کوچکتر از مینی ایمپلنت دارند که برای پر کردن فاصله بین دو دندان استفاده می شوند.
ایمپلنت دندان از نظر برند
با افزایش تعداد بیمارانی که خواهان ایمپلنت دندان هستند؛ شرکت های زیادی در سراسر دنیا مشغول به تولید این محصول هستند که هر کدام برند به خصوصی دارند، اما از بهترین آن ها می توان به ایمپلنت کره ای، ایمپلنت سوئیسی، ایمپلنت آمریکایی، ایمپلنت آلمانی، ایمپلنت ایتالیایی، ایمپلنت چینی و ایمپلنت فرانسوی اشاره کرد که در میان آن ها هزینه کاشت دندان، آمریکایی و سوئیسی از همه بیشتر است.
ایمپلنت دندان از نظر شکل
شرکت های گوناگون برای آن که سود خود را افزایش دهند طراحی هایی انجام می دهند که شکل ظاهری آن را خاص تر می کنند.
ایمپلنت ساب پریواستیل: در این مدل ایمپلنت که در زیر لثه و بر روی استخوان فک قرار می گیرد؛ بخشی از پایه فلزی خارج از لثه وجود دارد که توسط روکش پوشش داده می شوند.
ایمپلنت اندواستیل: این مدل از شکل ایمپلنت که به صورت دو مرحلهای انجام می شوند، طرفداران زیادی دارند؛ زیرا در این روش پایه درون استخوان فک قرار گرفته و جوش می خورد که شل یا لق نمی شوند.
ایمپلنت دندان از نظر جنس
ایمپلنت ها بر اساس جنس پایه به دو دسته تقسیم می شوند که عبارتند از:
پایه تیتانیوم: تیتانیوم، فلز آلیاژی است که سازگاری زیادی با استخوان فک دارد و به همین دلیل اغلب پایه های تولید شده در شرکت های مختلف؛ از جنس تیتانیوم هستند.
پایه زیرکونیا: یکی دیگر از موادی که در ساخت فیکسچر ها به کار می رود، زیرکونیا یا دی اکسید تیتانیوم است که به صورت پایه سرامیکی در استخوان فک قرار گرفته و با آن جوش می خورند.
ایمپلنت دندان از نظر اتصال دهنده ها:
ایمپلنت ها به روشهای گوناگونی کاشته می شوند؛ اما برای ماندگاری هر چه بیشتر آن ها از اتصال دهندههایی استفاده می شود که انواع زیادی دارند:

برای کاشت ایمپلنت روش های گوناگونی وجود دارد.
اتصال دهنده شش ضلعی داخلی: این نوع اتصال دهنده که برای انواع کاشت مناسب است؛ شکل شش ضلعی یا هگزاگونال که همچون سوراخی بر سر ایمپلنت قرار می گیرد تا اباتمنت درونش پیچ شود.
اتصالدهنده شش ضلعی خارجی: این مدل در راس سر ایمپلنت قرار می گیرد.
اتصالدهنده هشت ضلعی داخلی: این اتصال دهنده دارای یک سوراخ هشت ضلعی با شکل اکتاگونال است که اباتمنت را درون خود پیج میکند.
مقاله ای در رابطه با عفونت دندان عقل نوشتیم شاید برای شما مفید باشد
قیمت کاشت دندان و عوامل تاثیرگذار بر روی آن
همان طور که گفته شد؛ هزینه کاشت دندان، از دندان مصنوعی بیشتر است اما نمی توان به طور کلی برای قیمت ایمپلنت دندان عدد ثابت و یکسانی را بیان کرد؛ زیرا به عواملی همچون دستمزد جراح، درمان های جانبی، تعداد دندان های ایمپلنت شده، نوع ایمپلنت به کار رفته و کلینیک دندانپزشکی بستگی دارد.
به عنوان مثال جراحی که در یک کلینیک پزشکی بسیار مجهز در بهترین منطقه شهر، از چند ایمپلنت آمریکایی برای دندان های بیمار خود که نیاز به پرتز استخوان فک دارد؛ استفاده می کند هزینه بیشتری را نسبت به دندان بیماری که ایمپلنت ارزان قیمتی را بدون نیاز به عمل جراحی انتخاب می کند، دریافت خواهد کرد، در واقع می توان گفت قیمت ایمپلنت کامل فک بالا و پایین که از مواد مرغوبی استفاده شده به مراتب بیشتر از یک دندان کشیده شده است؛ زیرا از مقدار مواد کم تری استفاده خواهد شد.
در مطب دندانپزشکی تخصصی کاشت ایمپلنت دندان ما درمان ایمپلنت را با ویژگی های زیر خواهید داشت :
- تاکید بر انجام خدمات بدون درد
- تاکید برخالی نماندن جلوی دهان و حفظ لبخند شما در طی مراحل ایمپلنت دندان امکان کشیدن و کاشت همزمان ایمپلنت بدون جراحی
- انجام کار برای شما در راس ساعت تعیین شده
- قیمت های صفر تا صد از ابتدا شفاف
- کل کار ایمپلنت در سه جلسه
- دسترسی دائمی آنلاین تلگرام و واتس آپ
- wifi رایگان
- ویزیت رایگان
- پارکینگ رایگان برای بیماران
- قیمت هایی با کمترین مبلغ به علت خرید عمده از نمایندگی ها و اعمال تخفیف زیاد در اجرت پزشک (که سهم زیادی از هزینه ها را نظیر دیگر کار های دستی اجرت تشکیل میدهد)
- انجام کار در ۴۰ روز تا ۴ ماه بسته به نوع ایمپلنت انتخابی و کلا در ۳ مرحله کشیدن و نصب پایه و قالبگیری و تحویل دندان
- با تاکید زمانبندی برای مراجعین خارج از کشور
- و انجام تمامی صفر تا صد کار ایمپلنت توسط شخص دکتر هاشمی