مراحل کاشت ایمپلنت دندان مراحل کاشت ایمپلنت دندان

کاشت ایمپلنت دندان

در برخورد اول این لبخند ما است که دیگران را جذب می ‌کند، بنابراین داشتن دندان ‌های سالم و کاشت دندان بسیار اهمیت دارد؛ به گونه ‌ای که تمامی افراد همواره سعی دارند تا از تجهیزات گوناگونی برای مراقبت و نگهداری دندان‌ های خود استفاده کنند.

اما گاهی با مرور زمان دندان ‌ها، دچار آسیب شده و از بین می ‌روند به طوری که دیگر قابل ترمیم نیستند، در این زمان ایمپلنت یا کاشت دندان ایمپلنت پیشنهاد می ‌شود. در دنیای مدرن اکنون بهترین روش برای جایگزین کردن دندان به حساب می ‌آید، زیرا دیگر همچون دندان‌ های مصنوعی محرک نیستند و شباهت زیادی با دندان‌ های طبیعی دارند.

در ادامه به مراحل کاشت ایمپلنت دندان میپردازیم که ریشه های دندان با پایه های فلزی جایگزین می شود و دندان های آسیب دیده یا از دست رفته را دوباره به به دست میاوریم.

مقاله ای در رابطه با قیمت ایمپلنت دندان نوشتیم شاید برای شما مفید باشد.

ایمپلنت دندان یک روش نوین محسوب می ‌شود و به طور کلی مراحل ایمپلنت دندان به 9 بخش تقسیم می‌ شوند که به ترتیب عبارتند از:

  • معاینه دهان، دندان و لثه‌ ها
  • کشیدن دندان
  • باز سازی استخوان
  • نصب پایه ایمپلنت
  • آشکار سازی
  • قالب گیری
  • اندازه‌گیری فک و زاویه دندان ‌ها و طراحی مجدد لبخند
  • امتحان شاسی کار در دهان
  • تحویل روکش کار

مقاله ای در رابطه با جراحی دندان عقل نهفته نوشتیم شاید برای شما مفید باشد

اگر شما هم می ‌خواهید که اطلاعات بیشتری از ایمپلنت دندان به دست آورید؛ بهتر است تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید زیرا هر آنچه لازم است تا در مورد آن بدانید را بیان کرده ‌ایم تا بتوانیم به تمامی سوالات شما پاسخ دهیم.

مراحل انجام ایمپلنت دندان چگونه است؟

در این تصویر قبل از درمان و بعد از درمان کاشت دندان یا ایمپلنت دندان را مشاهده میکنید

ایمپلنت دندان چیست؟

در گذشته نه چندان دور؛ اگر دندان از بین می ‌رفت جایگزینی برای آن وجود نداشت یا از پل ‌ها و پروتز های دندان استفاده  می شد؛ اما امروزه یک روش به نام ایمپلنت دندان پدید آمده که بهترین روش برای انجام این عمل به شمار می ‌رود.

مراحل ایمپلنت دندان جلو به طور کلی از دو بخش به نام پایه ایمپلنت (فیکسچر) و روکش دندان تشکیل شده است که به ترتیب نقش ریشه و ظاهر دندان را ایفا می ‌کنند. ایمپلنت دندان را به صورت یک میله باریک از جنس تیتانیوم خالص یا زیرکونیا تولید می ‌کنند تا درون استخوان فک به راحتی قرار گیرد و با سلول ‌ها و بافت‌های بدن سازگار باشد؛

زیرا به مرور زمان جوش خورده و مانع از لغزش، سر و صدا یا آسیب استخوانی می ‌شود و عملکردی همچون دندان ‌های طبیعی دارند.

مقاله ای در رابطه با عفونت دندان عقل نوشتیم شاید برای شما مفید باشد

روش‌ های ایمپلنت دندان

امروزه برند های گوناگونی از ایمپلنت در بازار موجود است که تنها در درصد آلیاژ ها و خصوصیات سطحی با یکدیگر تفاوت دارند؛ اما مواد به کار رفته چندان تاثیری در ماندگاری کاشت ایمپلنت ندارند بلکه تکنیک جراح یا پزشک است که اهمیت بسیاری دارد.

بنابراین پزشک باید مراحل ایمپلنت دندان برای هر فردی را متناسب با نوع لثه، استخوان فک و … انجام دهد، اما به طور کلی بر اساس نوع پایه قرار گرفته بر روی لثه، دو روش برای کاشت دندان وجود دارد که ما در ادامه تمامی آن ‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

ایمپلنت ‌های Endosteal:

در حال حاضر ایمپلنت اندوستیال یا پروتز ثابت بر پایه ایمپلنت طرفداران زیادی پیدا کرده است؛ زیرا در این نوع ایمپلنت، پایه از طریق جراحی لثه؛ درون استخوان فک قرار می ‌گیرد و همانند دندان‌ های طبیعی با فک جوش می ‌خورد و پروتز بر روی آن قرار می‌ گیرد که باعث استحکام بالای آن شده است.

ایمپلنت‌ های Subperiosteal:

یکی دیگر از روش‌ های ایمپلنت دندان، ایمپلنت ساب‌پریوستیال یا اوردنچر بر پایه ایمپلنت است که بر خلاف روش اول؛ پایه بر روی استخوان آرواره و زیر بافت لثه قرار می ‌گیرد و به همین دلیل باعث می ‌شود ماندگاری کم تری داشته باشد. در این روش؛ دندان بر روی پایه نصب می ‌شود و به همین خاطر قابلیت جداسازی نیز دارد که این ماندگاری ایمپلنت را کاهش می ‌دهد.

به غیر از دو روش گفته شده؛ امروزه یک روش دیگر به نام ایمپلنت Transosteal پدید آمده که پایه بین بافت لثه و استخوان فک قرار می ‌گیرد و حالتی U شکل دارد.

مراحل ایمپلنت دندان: کاشت ایمپلنت دندان چگونه انجام می‌شود؟

همان طور که گفته شد؛ مراحل ایمپلنت دندان 9 قسمت دارد، که ما در این بخش از مقاله به طور کامل هر قسمتی را معرفی خواهیم کرد.

مراحل ایمپلنت دندان جلو و مراحل کاشت ایمپلنت دندان در این مقاله توضیح داده شده است

مراحل ایمپلنت دندان یا کاشت دندان چیست؟

مراحل انجام ایمپلنت: مرحله اول جلسه ویزیت، معاینه دهان و دندان ‌ها و بررسی شرایط لثه و استخوان در عکس رادیوگرافی:

این مرحله که قبل از هر فعالیتی در دندانپزشکی صورت می‌ گیرد، یکی از مهم ‌ترین بخش ‌ها محسوب می ‌شود زیرا به طور کامل شرایط دندان، لثه و استخوان ‌ها را نشان می‌دهد و در نتیجه به پزشک کمک می ‌کند تا مشکل را به درستی تشخیص داده و بهترین روش را برای بهبود آن در نظر بگیرد.

مراحل ایمپلنت دندان: مرحله دوم و کشیدن دندان ‌های آسیب ‌دیده و فرسوده:

زمانی که دندانی می ‌پوسد؛ پس از مدت زمانی به طور کامل می ‌شکند اما بخشی از دندان و ریشه باقی می ‌ماند و به همین دلیل قبل از قرار دادن ایمپلنت باید آن ‌ها را کشید تا قطعه‌ای مانع از جاگیری ایمپلنت نشوند.

اما به این نکته توجه داشته باشید که وقتی این مرحله را انجام دهید که زمانِ کافی برای ادامه مراحل داشته باشید زیرا اگر بیش از 75 روز فاصله میان کشیدن دندان و قرارگیری پایه ایمپلنت وجود داشته باشد؛ استخوان آن ناحیه آب شده و تحلیل می‌رود و نیاز به جراحی و لیفت سینوس است که نه تنها زمان ایمپلنت را افزایش می ‌دهد بلکه هزینه ‌ای را نیز باید صرف بازسازی لثه و استخوان کرد.

مراحل ایمپلنت دندان: مرحله سوم و بازسازی استخوان

این مرحله برای همه افراد انجام نمی ‌شود بلکه تنها برای کسانی صورت می‌گیرد که فاصله میان کشیدن دندان و نصب پایه که حدود 45 تا 75 روز است را رعایت نکرده باشند. در این مرحله برای بازسازی از لیفت سینوس یا پیوند استخوان استفاده می ‌کنند که گاهی از استخوان خود فرد بوده و گاهی از استخوانِ دیگری فراوری شده است.

مراحل ایمپلنت دندان: مرحله چهارم و نصب پایه

یکی از سخت‌ترین مراحل ایمپلنت دندان نصب پایه است، زیرا در این مرحله فیکسچر یا همان پایه ایمپلنت در طی یک جراحی داخل استخوان فک کاشته می ‌شود؛ که اگر خطایی هنگام قرارگیری آن به وجود آید یا به درستی جای گذاری نشود؛

ممکن است آسیب زیادی به لثه و دندان‌های اطرف وارد کند بنابراین این مرحله با کمی سختی برای پزشکان همراه است به طوری که اغلب انجام این عمل را بر عهده متخصص فک قرار می‌ دهند تا با دقت بیشتری آن را انجام دهند.

مرحله پنجم کاشت دندان: آشکارسازی

پس از آن که پایه به طور کامل با فک جوش خورد، نوبت مرحله آشکارسازی است. در این مرحله ایمپلنت ‌ها را به محیط دندان آشکارسازی می ‌کنیم؛ یعنی جراحی جدیدی از نوع لثه ‌ای باید صورت گیرد که استحکام و ماندگاری ایمپلنت ‌ها را افزایش می‌ دهد. در این جراحی درپوش روی پایه ایمپلنت دندان قرار می ‌گیرد که یک سوم بالای آن با میله‌ای با ارتفاع بلند به نام فرم ‌دهنده لثه تعویض می ‌شود تا لثه در اطراف آن ایجاد شود و حفره‌ای به وجود آید.

مرحله ششم: قالب‌گیری

یکی از مراحل ایمپلنت دندان، مرحله قالب‌گیری است که باید ابتدا فرم‌ دهنده لثه را جدا کرد؛ سپس میله‌ های بلندی روی ایمپلنت‌ ها پیچ کرد تا قالبی که متناسب آن است، بر رویش قرار داده و با کمک مواد قالب‌گیری آن را پر کرد.

مرحله ایمپلنت دندان و قالب گیری در این قسمت توضیح داده شده است دندانپزشک متخصص کاشت ایمپلنت دندان, کاشت ایمپلنت, کاشت دندان, کاشتن ایمپلنت, کاشتن دندان, دندانپزشک کاشتن ایمپلنت دندان, پیوند استخوان فک, پیوند سینوس فک, پیوند استخوان سینوس فک, بازسازی استخوان تحلیل رفته, بازسازی سینوس فک, رفع تحلیل فک دندانپزشک ایمپلنت دندان, دندانپزشک زیبایی, لامینیت دندان, لمینیت دندان

مرحله هفتم: طراحی مجدد لبخند:

در این مرحله باید دوباره فک و زاویه دندان‌ ها اندازه‌گیری شود تا روکشی کاملا متناسب ساخته شود. این مرحله باعث می ‌شود تا پس از قرارگیری؛ روکش کاملا فیکس شده و لغزشی نداشته باشد تا خوردن غذا برای فرد سخت نشود و همانند دندان ‌های طبیعی به نظر برسد.

مرحله هشتم: تحویل روکش:

مرحله تحویل روکش مرحله آخر به شمار می ‌رود؛ زیرا روکش ساخته شده بر روی ایمپلنت قرار گرفته و دندان ظاهری همچون دندان طبیعی پیدا خواهد کرد.

دندانپزشک متخصص کاشت ایمپلنت دندان- مرحله تحویل روکش مرحله آخر به شمار می ‌رود

مرحله آخر کاشت دندان در اینجا توضیح داده شد

سخت ‌ترین مرحله ایمپلنت کدام است؟

همانطور که گفته شد مراحل ایمپلنت دندان جلو از بخش ‌های گوناگونی برخوردار است که هر کدام میزان سختی متفاوتی دارند. اگر کاشت دندان توسط یک متخصص انجام شود به هیچ وجه عملی سخت و طاقت فرسا نیست؛

اما در مرحله نصب پایه نیز متخصصان باید دقت بالایی داشته و با حساسیت زیادی آن را انجام دهند؛ زیرا در صورت جایگذاری غلط، آسیب بسیاری به لثه و فک وارد می‌شود؛ بنابراین در بین تمامی پزشکان این مرحله است که کمی دشوار می باشد و نیاز به دقت بسیاری دارد.

مراحل ایمپلنت دندان چقدر طول می‌ کشد؟

با آن که به طور کلی روند فرآیند کاشت دندان در 9 مرحله یا گاهی کم تر صورت می‌ گیرد اما نسبت به فعالیت‌ های دیگر دندانپزشکی زمان‌بر است. هنگام مراجعه به دندانپزشکی، یک جلسه نیاز به معاینه و کشیدن دندان است تا پس از آن در جلسه بعدی که فاصله زمانی کمی با جلسه اول دارد نوبت نصب پایه صورت گیرد، بعد از نصب پایه بین 3 تا 20 هفته زمان نیاز است تا به طور کامل با فک جوش بخورد.

بعد از آن که پایه جوش خورد باید تاج موقت را قرار داد که حدود چهار تا شش هفته زمان نیاز دارد که بستر برای قرارگیری تاج دائمی فراهم شود؛ بنابراین می ‌توان گفت از مرحله اول تا پایان کار حدود 27 هفته زمان نیاز است.

کاشت دندان و مراحل انجام ایمپلنت دندان در مطب دکتر هاشمی

در اینجا توضیح دادیم مراحل انجام ایمپلنت دندان چقدر طول میکشد

هزینه ایمپلنت دندان چقدر است؟

هر شخصی برای دانستن دقیق قیمت باید به پزشک مراجعه کرده تا معاینه کاملی صورت گیرد، زیرا پزشک برای پاسخ به این سوال باید نیاز واقعی را ارزیابی کند؛ سپس برآورد قیمت را انجام دهد.

اما به طور کلی عوامل مختلفی وجود دارد که بر روی قیمت تاثیرگذار است. به عنوان مثال مقدار و محل استخوان اگر کافی نباشد یا در واقع دچار تحلیل شده باشد باید هزینه‌ای را پرداخت کرد تا پیوند استخوان صورت گیرد. از دیگر عوامل تاثیرگذار می‌توان به مواد گوناگونی که در کاشت دندان به کار می‌رود و روشی که پزشک برای هر فردی متناسب با نوع لثه و دندان‌های فرد انتخاب می‌کند، نیز اشاره کرد.

(51) دیدگاه

  1. 3 خرداد 1395

    سلام من از سىدنى تماس گرفتم من ١٤ دندان فک بالا نىاز دارم و ٦ دندان به فک پاىن که ٣ راست و ٣ به سمت چپ البته ٣ دندان ناقس در بالا است که دور سود ازنوع دندان اىمپلنت سوىس لطف نموده مجموع ٢٠ دندان طور کامل چند هزىنه بر مىدارد و چند روز را مىگىرد تشکرمخلص تان عبدلناصر.

    پاسخ
    • دکتر سید احمد رضا هاشمی
      4 خرداد 1395

      در پاسخ به آقای عبد الناصر
      سلام در مرحله اول نصب حدود 14 پایه ایمپلنت را به قیمت هر یک دو میلیون تومان از نوع sic سویس و یا قیمت هر یک 3100 جهت ایمپلنت spi سویس را در نظر بگیرید و جهت مرحله بعد از جوش خوردن مبلغ بیست واحد روکش ضربدر 820 هزار تومان و حد اقل بیست روز

      لطفا یک عکس پانورامیک یا opg ارسال بفرمایید که بررسی کامل شود .

      پاسخ
  2. علی
    16 خرداد 1395

    سلام
    بنده حدود 21 دارم متاسفانه جنس دندانهای من از خوب نبوده و الان احتیاج به نصب 6 عدد ایمپلنت در فک بالا دندان های اسیا و تختی را دارم خواستم بپرسم با توجه به این که استخوان فک من کلا ژنتیکی ریز و کم حجم هست
    آیا با انتخاب ایمپلنت tbr فرانسه میتوانم با رعایت بهداشت مناسب امید به عمر ایمپلنت ها برای مدت طولانی یعنی 50 تا 60 سال آینده را داشته باشم؟

    پاسخ
    • دکتر سید احمد رضا هاشمی
      18 خرداد 1395

      در پاسخ به علی
      سلام
      این سوال سخت رو در مراجعه حضوری میشه بعد از بررسی لثه ها پاسخ داد
      ولی معمولا این ایمپلنت به بسیاری از وضعیت های استخوان میخوره

      پاسخ
  3. وحید
    23 شهریور 1396

    عرض ادب.شش دندان جلو فک بالا هزینه ومدت زمان من شهرستان هستم کرمان رفسنجان

    پاسخ
  4. شهاب کوشکی
    15 مهر 1396

    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    آقای دکتر من جوانی ۲۷ ساله هستم متأسفانه چند ساله پیش۸تااز دندانهای جلویم خراب شد وبه مرور زمان دندانهای جلویم ریختن ولی ریشه های آنها وجود دارد و زیر لثه هم نرفتن.
    لطفا راهنمایم کنید که هزینه ایمپلنت چقدر میشود واز صفر تا ۱۰۰ چقدر وقت میبرد
    من تمام وقتم آزاد است.اقای دکتر من در شهرستان لرستان زندگی میکنم لطفا ارزانترین ایمپلنت را مد نظرتان بگیرید.باسپاس فراوان

    پاسخ
    • دکتر سید احمد رضا هاشمی
      1 بهمن 1396

      سلام یه عکس رادیولوژی تمام فک ارسال کنید

      پاسخ
  5. زهرا
    10 آبان 1396

    سلام.ببخشید2تاازدندونامو خیلی وقته کشیدم2تادندون قبل ازدندون نیشم فک بالایی.میخواستم بدونم هزینه کل ایمپلنتی که باید انجام بدم چقدر میشه؟

    پاسخ
    • دکتر سید احمد رضا هاشمی
      1 بهمن 1396

      سلام قیمتها در سایت میباشد

      پاسخ
  6. zoha
    14 بهمن 1396

    سلام وقتتون بخیر من سه سال پیش پیوند استخوان انجام دادم جهت ایمپلنت ولی ایمپلنت انجام ندادم میخواستم بپرس ایا الان بخوام ایمپلنت انجام بدم باز هم نیاز به پیوند استخوان داره یا نه؟

    پاسخ
    • دکتر سید احمد رضا هاشمی
      29 بهمن 1396

      سلام کلا استخوان در صورت عدم استفاده تحلیل جزیی سالانه داره که میتونه شامل استخوان بازسازی شده هم بشه ولی پس از نصب ایمپلنت چون نیرو به خود استخوان وارد میشه این روند معکوس میشه
      در شرایط فعلی بر اساس یه عکس رادیوگرافی 3بعدی بنام cbct میتونیم تصمیم بگیریم

      پاسخ
  7. دکتر سید احمد رضا هاشمی
    6 تیر 1397

    سلام درشتی ریزی پین موجود در ریشه دندان نمیتونه تداخلی با خارج کردن کل ریشه و جایگزینی همزمان و با با فاصله ایمپلنت داشته باشه

    پاسخ
  8. نرگس مهدوی
    7 تیر 1397

    با عرض سلام و احترام
    پدر من 3 سال پیش مرحله کاشت پایه رو در شهرستان انجام دادند و متاسفانه ادامه مراحل رو رها کردند. پزشکی که این کار رو براشون انجام دادند دیگه بهشون دسترسی نداریم و همکاران شما گفتند تا سایز پایه رو ندونیم هیچ کاری نمیشه کرد حتی یکبار لثه رو شکافتند و سایز های مختلف رو روی پایه گذاشتند ولی باز هم نشد. حالا با توجه به اینکه به دندانپزشک قبلی هیچگونه دسترسی نداریم ایا میشه کاری کرد؟

    پاسخ
    • دکتر سید احمد رضا هاشمی
      6 مرداد 1397

      سلام لطفا درتلگرام مطب عکس رادىوگرافىشونو ارسال بفرماید

      پاسخ
  9. هانی
    26 تیر 1397

    سلام من تحلیل فک استخوان داشتم از 14 سالگی و مشکلات لثه پیوره شدید در سن 20 سالگی دندانهایم لق شد و بیریج گذاشتم الان 40 سال دارم و دندان مصنوعی دارم برای ایمپلنت مراجعه کردم می گویند 1 میلی هم استخوان نداری که برایت ایمپلنت گذاشته شود و یا اینکه در فک بالا فقط 4 تا ایمپلنت می گذارند که دست دندان به آن متصل شود آیا با پیوند استخوان یا پودر استخوان و عمل لیفت سینوس باز می توانم ایمپلمنت کنم یا خیر

    پاسخ
    • دکتر سید احمد رضا هاشمی
      6 مرداد 1397

      سلام لطفارادىوگرافىھاى مربوطھ رابرروى تلگرام ارسال فرمایىد

      پاسخ
  10. یاشار
    8 فروردین 1399

    سلام دکترمن تاریخ ۹۸/۱۰ مرحله اول یعنی گذاشتن فیکسچررا انجام حالا ۹۹/۱ فک پایین همون قسمت ایمپلنت خیلی درد داره دکترم دسترس نیست،اکه میشه لطفا راهنمایی کنید، چکار کنم.ممنونم میشم.

    پاسخ
    • سلام
      با توجه به گذشت سه ماه انتظار داریم که پایه ایمپلنتی که برتون گذاشتن جوش خورده باشه و نباید مشکلی داشته باشه

      کدوم فکه و چه علامتی داره

      پاسخ
  11. میلاد
    30 فروردین 1399

    سلام اقای دکتر من ۱۸سال دارم و متاسفانه تعداد ۵ دندان از من کاملا نابود شده است با وجود اینکه مسواک هم میزدم اما مشکلات دندان داشته ام.حالا به نظر شما برای سن من مشکلی ایجاد نمیکنه نصب ایمپلنت و سوراخ کردن فک.اگر محبت بفرمایید جواب من رو بدهید.باتشکر از جنابعالی و تیم گرامی تان

    پاسخ
    • سلام شاید بشه گفت که بهترین و منطقی ترین راه جایگزینی دندان های ار دست رفته و یا غیر قابل نگهداری ایمپلنته
      البته شامل دندانی که بشه بازسازیش کرد و حد اقل پنج سال کار کنه نمیشه
      در هر صورت با ویزیت میتونیم نظز دقیق بدیم
      موفق باشید

      پاسخ
    • سلام ببینید دقیقا کاربرد ایمپلنت جهت اشخاصیست که به غلب شرایط ارثی ژنتیکی با پوسیدگی های سریع دندان از دست میدهند
      و ایمپلنت در حفره ریشه دندان قرار میگیرد .

      پاسخ
  12. Fatemeh
    4 اردیبهشت 1399

    سلام من ۱ ماهه ایمپلنت کردم و ۲ ماه بعد دوباره باید برم واسه تکمیلش تو این فاصله باردار شدم مشکلی پیش نمیاد بعد از زایمان مراجعه کنم؟

    پاسخ
    • سید احمدرضا هاشمی
      26 بهمن 1400

      در پاسخ به فاطمه در بحث بارداری

      سلام خیر حد اکثر تا یکسال بعد از نصب پایه جهت ادامه کار مراجعه بفرمایید

      پاسخ
  13. کیوان
    8 اردیبهشت 1399

    سلام آقای دکتر؛ آیادرصورتیکه ریشه دندان کاملا سالم باشدوقسمتی از دندان نیز بیرون از لثه باشد میتوان ایمپلنت را روی آن نصب کرد؟

    پاسخ
    • سید احمدرضا هاشمی
      26 بهمن 1400

      ‌اسخ به کیوان
      سلام خیر
      ایمپلنت باید دور تا دورش رو استخوان بگیره تا جوش بخوره

      پاسخ
  14. ...
    19 اردیبهشت 1399

    سلام حدود ۱۵-۲۰ سال پیش دندان نیش بالا سمت چپم رو مجبور شدم بکشم. الان میخوام دندان بکارم شما چه روشی رو پیشنهاد میدید؟
    تشکر

    پاسخ
    • سید احمدرضا هاشمی
      26 بهمن 1400

      سلام وقت بخیر
      بیشتر از اینکه مدت زمان مهم باشه
      میزان آب شدکی و تحلیل استخوان اون ناحیه مهمه در عکس cbct
      و اینکه آیا دندان های کناری یا روبرویی جا رو تنگ نکرده باشن

      پاسخ
  15. مه بانوی
    19 اردیبهشت 1399

    سلام وقت به خیر
    آخرین مرحله نصب ایمپلنت مثل روکش باچسب موقت ودائم هست یاروش دیگه ای داره ؟
    ممنون ازجوابتون

    پاسخ
    • سید احمدرضا هاشمی
      26 بهمن 1400

      در پاسخ به مه بانوی و چسب روکش

      سلام
      اصولا روکش های ایمپلنت با دو روش نصب میشن
      در روش معمول با چسب هستند و در شرایط کم بودن ارتفاع سراغ پیچ شونده ها میریم که به زیبایی چسبی ها نیستن

      پاسخ
  16. 3 مرداد 1399

    سلام خسته نباشید من حدودده ساله یکی ازدندونا جلوم خراب شده و کشیدم الان دندون مصنوعی گذاشتم میخواستم بدونم باید پیوند استخوان بزنم؟؟؟

    پاسخ
    • سید احمدرضا هاشمی
      21 اسفند 1400

      سلام سلامت باشید.
      لطفا یه عکس cbct از دندوناتون تهیه کنید تا میزان تحلیل استخوان مشخص بشه.
      معمولا با میزان محدودی دستکاری بازسازی هم زمان امکان نصب وجود دارد.

      پاسخ
  17. زهرا
    6 شهریور 1399

    سلام وقت بخیر.
    چه مدت بعد از نصب پایه، ایمپلنت روش قرار میگیره؟
    زمانی که فقط پایه قرار گرفته، پایه پیداست یا نه؟
    زمانی که فقط پایه قرار گرفته، غذا توش یا اطرافش گیر نمیکنه؟

    پاسخ
    • سید احمدرضا هاشمی
      14 فروردین 1401

      سلام وقتتون بخیر
      در فک بالا 4 ماه بعد از نصب پایه روکش میاد
      و درفک پایین بعد از 3 ماه ( فقط در ایمپلنت اشترومن top1 زمان کمتری لازم است )
      خیر پایه زیر لثه قرار میگیرد

      پاسخ
  18. مجید
    7 مهر 1399

    سلام وقتتون بخیر من حدود دوسال ونیم پیش دندان های فک بالا رو کشیدم و به خاطر ترس از ایمپلنت مراجعه نکردم میخاستم بدونم چندتا ایمپلنت نیاز داره فک بالا واگرخدا بخواد میخام بیام حضورتون برای انجامش ممکنه راهنماییم کنید ممنون از شما خداپشت وپناهتون

    پاسخ
    • سید احمدرضا هاشمی
      9 شهریور 1400

      سلام در خدمتیم بهترین شکل کار اینه که همون موقع که دندان رو کشیدیم همزمان نصب کنیم و یا تا 60/70 روز بعد … ولی بعد از اون استخوان دشروع به آب شدن میکنه و توی عکس رادیوگرافی opg اگه برامون به 09122585366 واتس اپ کنین و یا برای ویزیت یه روز ساعت بنج بیاین میتونیم نظر بدیم و در کل نود درصد مواقع همزمان امکان بازسازی و نصب وجود داره

      پاسخ
  19. مجید
    7 مهر 1399

    با سلام مجدد تو یک مرحله چند ایمپلنت میشه گذاشت وحدودا چند دقیقه وقت میبره یک ایمپلنت خواهش میکنم جواب سوال قبلیم رو بدین با تشکر ازشما

    پاسخ
    • سید احمدرضا هاشمی
      9 شهریور 1400

      سلام کار کل یک فک توی 60 تا 90 دقیقه و کار کل دو فک طی دو تا سه ساعت قابل انجامه

      پاسخ
  20. مجید
    7 مهر 1399

    سلام وقتتون بخیر من حدود دوسال ونیم پیش دندان های فک بالا رو کشیدم و به خاطر ترس از ایمپلنت مراجعه نکردم میخاستم بدونم چندتا ایمپلنت نیاز داره فک بالا واگرخدا بخواد میخام بیام حضورتون برای انجامش ممکنه راهنماییم کنید ممنون از شما خداپشت وپناهتون و تو یک جلسه چه تعداد ایمپلنت میشه گذاشت و هریک ایمپلنت چند دقیقه طول میکشه لطف میکنید جوابم رو بدین

    پاسخ
    • سید احمدرضا هاشمی
      14 فروردین 1401

      سلام
      باید عکس CBCT بگیرید تا میزان تحلیل استخوان مشخص شود طرح درمان معمولا با گذاشتن 8 پایه ایمپلنت و 16 تا روکش انجام میشود
      نصب پایه ها در 1 جلسه انجام میشود

      پاسخ
  21. ملاحسنی
    16 مهر 1399

    سلام اقای دکترمن دندان مصنوعی دارم ولقی داردایاامکانش هست سه تاپایین فک وسه تابالای فک روی دندانم پایه ومحکمش کنی باتشکر

    پاسخ
  22. فرزاد
    4 آذر 1399

    سلام دکتر جان من ۴۶ سال سن دارم چندتا از دندانهای جلو بیشتر بالا و تمام دندانهای پایه و بالاییشون خراب شده طوری که فقط ریشه ها توی لثه ام مونده وضعیت دندانهای جلویی هم از نظر ظاهری خرابه بنظر جنابعالی چندتا دندون برای کاشت دائمی یا همون اینپلنت لازمه اگه نتونم بخاطر هزینه همه رو انجام بدم و کلا چه روشی رو پیشنهاد میکنید که هم ظاهر خوبی داشته باشه و هم عمر طولانی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. با سپاس

    پاسخ
    • سید احمدرضا هاشمی
      21 اسفند 1400

      سلام وقت بخیر
      دوست عزیز برای درمان دقیق تر عکس opg تهیه کنید که بر اون داساس بشه طرح درمان داد

      پاسخ
  23. فرزاد
    4 آذر 1399

    سلام خدمت دکتر عزیز و گرامی من ۴۶ سال سن دارم و دندانهای آسیاب بالایی و پایه کبا خراب که فقط رشه ها توی لثه ام مونده و دندانهای جلوییم فقط نیاز به روکش دارند اگه بخوام ایمپلنت انجام بدم و نتونم بخاطر هزینه کل دندونام رو انجام بدم به نظر شما چندتا دندان باید ایمپلنت بکنم وبا روکش دندانهای جلو چقد هزینه دارند جنس خوب که عمر مفید داشته باشند ممنون میشم راهنمایی کنید . با سپاس

    پاسخ
    • سلام
      ببینید اگه دندانهای جلو یعنی شش دندان جلو ریشه هاش سالم باشه و فقط روکش بخواد

      در این صورت دندانهای دوطرف رو با دو ایمپلنت در هر طرف دهان
      و اگه بخواین آسیای دوم رو هم داشته باشین با سه ایمپلنت در هر طرف دان باید پیش بریم

      پاسخ
    • علی
      24 دی 1401

      با سلام خدمت دکتر عزیز و گرامی.
      من چهل و دو سال سن دارم و میخوام بدونم میتونم همزمان هم پودر استخوان بزنم و هم پین های دندان بکارم. برای فک پایین دندانهای آسیاب هر طرف سه عدد؟ ممنون میشم از راهنمایی گرم شما.

      پاسخ
      • دکتر هاشمی
        1 مهر 1403

        سلام به فرزاد عزیز بله حتما و این یه کار روتین هست مگر اینکه با عفونت روبرو باشیم

        پاسخ
  24. فائزه
    12 مهر 1400

    سلام آقای دکتر خسته نباشید .
    من20 سالمه و حدود 5 سال پیش یه دندونپزشک دندون 7پایین راست رو عصب کشی کرده ولی الان چند مدتی بود که لثم توی اون قسمت پف میکرد و درد میکرد . یه متخصص ریشه میگه که باید دوباره عصب کشی بشه که هزینش هم میشه 3تومن ولی یه جراح دیگه میگه که اون دندون حتی اگه عصب کشی بشه هم دوباره بعد چند سالی باید کشیده بشه چون 99 درصد اون دندون دیگه دندون حساب نمیشه . پس بهتره بکشین و ایمپلنت کنیدش . واقعا نمیدونم چیکار کنم .

    پاسخ
    • سید احمدرضا هاشمی
      9 اسفند 1400

      سلام جوابش پیچیده ست
      اگه پزشکی میگه بعد از درمان ریشه یه پنج دهسالی دندون خودتون مبمونه درمان ریشه کنین
      و
      نهایتا درمانش ایمپلنته

      پاسخ
  25. نمکی
    22 مهر 1403

    سلام آقای دکتر 4 تا دندان جلوی من چند ساله روکش است،همون موقع دکتری که روکش انجام می داد گفت یکی از این 4 تا دندان شل است در اینده باید ایمپلنت بشه، ، یکی دیگه جدیدا درد میکنه با اینکه عصب کشی و روکش شده است. نظر شما چیه الان باید دو تا ایمپلنت بشه یا هر 4 تا لطفا راهنمایی بفرمایید.

    پاسخ
    • دکتر هاشمی
      2 آبان 1403

      سلام وقت بخیر بهتره یک عکس تمام فک یا opg بگیرید و با شماره 09122585366 وقت مشاوره رو ست کنید.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *