بهمن 2021 - متخصص کاشت ایمپلنت دندان
آبان ۱۷, ۱۴۰۰ توسط دکتر هاشمی 1 دیدگاه

مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان

مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان

مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان در حالی که جراحی ایمپلنت دندان مطمئناً یک روش بدون درد است، بسیاری از مردم نگران تجربه درد ایمپلنت پس از اتمام بی‌ حسی موضعی هستند. نکته قابل توجه این است که، موفقیت فرآیند کاشت دندان تا حد زیادی به تلاش شما برای حفظ دندان های خود بعد از عمل بستگی دارد.

دستورالعمل های بعد از ایمپلنت برای مراقبت از دندان ها

در این قسمت از مقاله به مهم ترین نکات و مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان می پردازیم:

  • در صورت احساس درد بعد از ایمپلنت دندان، پزشک مسکن هایی مانند: پاراستامول را تجویز می کند.
  • پزشک پس از عمل بسته به شرایط شما می تواند آنتی بیوتیک تجویز کند و در این صورت توصیه می شود که کل دوز مصرفی را تکمیل کرده و بدون مشورت با پزشک مصرف آن را قطع نکنید.
  • شما باید مانند دندان های طبیعی از دندان های مصنوعی خود مراقبت کنید، اگرچه دندان های مصنوعی در معرض پوسیدگی نیستند، اما باید دندان های خود را روزانه با مسواک و نخ دندان تمیز کنید. در راستای مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان توصیه می شود از مسواک مخصوص با سر کوچک و نوک تیز مشابه مسواک مورد استفاده برای تمیز کردن بریس های فلزی استفاده کنید تا دندان های مصنوعی به خوبی تمیز شوند تا از مشکلاتی در روند بهبودی که ممکن است به دلیل جمع شدن مواد غذایی بین دندان ها یا جمع شدن غذا بین دندان ها ایجاد شود، جلوگیری شود.
  • توصیه می شود برای چندین هفته پس از عمل ایمپلنت دندان، ماهیت رژیم غذایی خود را به گونه ای تنظیم کنید که شامل غذاهای نرم مانند: ماکارونی و سوپ باشد تا از بهبودی کامل در محل عمل اطمینان حاصل شود. حتی پس از بهبودی کامل نیز، مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان، ضرورت دارد. به همین دلیل باید از خوردن غذاهای سفت مانند یخ و آب نبات خودداری کنید تا آسیبی به دندان مصنوعی و طبیعی شما وارد نشود.

برای آگاهی کامل از قیمت ایمپلنت ، روی لینک کلیک کنید

مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان/ ترک سیگار

توصیه می شود سیگار را ترک کنید زیرا سیگار روند بهبود را کند می کند. علاوه بر این، سیگار باعث افزایش عوارض منفی بعد از کاشت دندان می شود و ممکن است باعث شکست کامل این روند گردد.

بازده زمانی فرآیند کاشت ایمپلنت دندان

ایمپلنت های دندانی اغلب از زمان شروع آن تا بهبودی کامل به یک دوره زمانی 3 تا 4 ماهه نیاز دارند البته به شرط رعایت صحیح مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان. در این دوره متخصص ایمپلنت، تعدادی از کلینیک دندانپزشکی را برای بررسی عدم وجود مشکل در دندان ها، استخوان فک یا لثه برنامه ریزی می کند.

نکته: در صورت داشتن هرگونه سوال در مورد فرآیند ایمپلنت دندان یا اگر شرایط دندانی دارید که نیاز به مراقبت ویژه دارد، نباید از پرسیدن از دندانپزشک خود دریغ کنید. توصیه می کنیم از جراح دندان پزشک خود بخواهید، اطلاعات کاملی را در اختیار شما قرار دهد.

نحوه انجام ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان در صورت از دست دادن دندان یا تعدادی دندان استفاده می شود و این فرآیند برای بسیاری از افرادی که دندان های خود را یا به دلیل بیماری یا حوادث مختلف از دست داده اند مفید است. هر چقدر رعایت مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان به نحو بهتری انجام گیرد، نتیجه رضایت بخش تر خواهد بود. بعد از اینکه با مهم ترین نکات و دستورالعمل های بعد از کاشت دندان آشنا شدیم، در اینجا نحوه انجام عمل ایمپلنت دندان آورده شده است:

کاشت ایمپلنت دندان با بی حسی موضعی انجام می شود و این بیماری به ندرت نیاز به بیهوشی کامل دارد.

این فرآیند در چند مرحله انجام می شود که از آماده سازی استخوان فک برای دریافت پایه دندان مصنوعی شروع می شود. این پایه به شکل پیچی ساخته شده از تیتانیوم یا زیرکونیوم است.

پزشک، دندان یا دندان های مصنوعی بیمار را پس از ترمیم استخوان و لثه اطراف این پیچ طبی نصب می کند تا دندان از نظر شکل و عملکرد بسیار شبیه به دندان های طبیعی باشد. توجه داشته باشید که پس از اتمام عمل جراحی، رعایت مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان، از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است و تاثیر زیادی در روند درمان خواهد داشت.

بیمار اغلب یک روز پس از عمل می تواند به سر کار و فعالیت های مختلف بازگردد.

بهترین متخصص ایمپلنت در تهران کیست؟

عوارض ایمپلنت دندان در صورت عدم رعایت مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان

کاشت ایمپلنت دندان اغلب موفقیت آمیز و بدون عارضه است، اما مانند هر روش دندانپزشکی، ممکن است عوارض جانبی داشته باشد که مهمترین آنها به شرح زیر است: دقت داشته باشید که شدت عوارض در صورت عدم رعایت مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان، افزایش خواهد یافت.

  • ورم و تورم صورت و لثه در اطراف محل کشت.
  • نمایان شدن کبودی روی صورت در سمتی که عمل انجام شده است.
  • درد و خونریزی جزئی در محلی که پیوند انجام شده است.
  • آسیب به لثه ها، اعصاب و رگ های خونی اطراف محل ایمپلنت های دندانی.
  • مشکلات سینوسی
  • التهاب ناشی از عفونت باکتریایی در حین عمل.

جهت مشاوره رایگان پیام بگذارید و با ما تماس بگیرید

چه زمانی به اورژانس می روید؟

علائم فوق در بیشتر موارد رخ می دهد و خطر چندانی ندارد اما در صورت عدم رعایت مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان، این احتمال وجود دارد که عوارض دیگری را تجربه نمایید.  در صورت بروز هر یک از عوارض زیر، باید به اورژانس مراجعه کنید و به دندانپزشک خود اطلاع دهید:

  • خونریزی مداوم یا افزایش یافته.
  • در فک و صورت خود احساس بی حسی و فلجی می کنید.
  • دمای بدن به طور غیر معمول بالا می رود.
  • علائم التهاب طولانی مدت ظاهر می شود.

نکته: به طور کلی امروزه درصد بالای ایمپلنت های دندانی نشان دهنده میزان بالای موفقیت آن ها است، بنابراین نگران این موضوع عوارض جانبی بعد از عمل نباشید.  رعایت دستورالعمل ها و مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان یکی از بزرگترین عوامل موفقیت آن است.

 

مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان

 

48 ساعت اول پس از ایمپلنت دندان

48 ساعت اول پس از جراحی ایمپلنت دندان حساس ترین است. به طوری که در اینجا علائم بارزتر است و رعایت مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان، اهمیت بیشتری می یابد. در یک ساعت اول پس از جراحی، فشار محکم اما ملایمی روی بسته های گاز با دندان های خود داشته باشید و سعی کنید تا حد امکان آنها را در جای خود نگه دارید. مطمئن شوید که تا ساعت اول گاز را عوض نکنید، مگر اینکه خونریزی شدید و مداوم داشته باشید، اگر خونریزی دارید که قطع نمی شود، گاز جدید را به مدت 30 دقیقه در جای خود قرار دهید و بعد از آن، هر بار گاز را عوض کنید.

توجه داشته باشید که به غیر از خونریزی خفیف، همان علائمی که در بالا در ابتدای مقاله ذکر کردیم وجود دارد. به احتمال زیاد در روز اول با آن مواجه خواهید شد و این علائم به این معنی است که بدن شما در حال بهبودی است، از جمله تورم صورت و درد در ناحیه محل پیوند، که می توانید با داروهای تجویز شده توسط پزشک خود آن را تحمل کنید.

مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان در 48 ساعت اول

برای کمک به بهبودی و جلوگیری از عوارض، حتما این نکات را رعایت کنید:

  • شب ها دندان های خود را مسواک بزنید.
  • پس از 24 ساعت اول، 2 تا 3 بار در روز با آب نمک بشویید.
  • در صورت لزوم از یخ استفاده کنید.

در روز دوم و سوم پس از عمل، مراقبت از کل دهان خود را ادامه دهید. به احتمال خیلی زیاد متوجه تغییر رنگ لثه یا کبودی در اطراف نواحی جراحی خواهید شد، اما باید بدانید که این  علائم طبیعی است و باید 2 تا 3 روز طول بکشد. پس از چند روز می ‌توانید برای کاهش تغییر رنگ و کبودی، کمپرس گرم روی آن ناحیه قرار دهید و در این روزها برخی از بیماران ممکن است متوجه بیرون زدگی شدید در دهان شوند.

اگر در مورد آن نگران هستید، راحت با دندانپزشک خود تماس بگیرید، علائم دیگری نیز وجود دارد که ممکن است تجربه کنید: لب های خشک، گلودرد، و سفت شدن عضلات فک، اما همه اینها عوارض جانبی مورد انتظار استفاده از گاز هستند. و در صورت رعایت مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان، بزودی از بین خواهند رفت.

مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان در هفته های اول:

در روزها و هفته های بعدی پس از عمل، باید مراقبت خود را با ابزار تمیز کردن دندانی که در بالا ذکر کردیم ادامه دهید و مرتباً به دندانپزشک خود مراجعه کنید.

مسواک زدن، نخ دندان کشیدن و شستشو با آب نمک باید برای شما ثابت شود تا زمانی که ایمپلنت شما به بهبود ادامه میدهد. نکته دیگری که ممکن است بخواهید در نظر بگیرید تغییر رژیم غذایی خود، ترکیب غذاهای اسیدی کمتر، غذاهای نرم و نوشیدنی ها و غذاهای غنی از مواد مغذی است.

یکی از مراحلی که نمی توان زیاده روی کرد این است که باید قرار ملاقات های خود را با پزشک پس از جراحی تنظیم کنید، زیرا این امر برای اطمینان از سلامت دندان های شما پس از کاشت ضروری است و به دندانپزشک اجازه می دهد دندان های شما را تمیز و بررسی کند.

پس از کاشت ایمپلنت، باید حداقل هر شش ماه یکبار و احتمالاً به دفعات بیشتر به دندانپزشک خود مراجعه کنید تا از سلامت دندان های خود اطمینان حاصل کنید. توصیه می کنیم انجام صحیح مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان را در اولویت توجه قرار دهید.

مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان/ دو هفته بعد

ایمپلنت ها در این زمان تا حد زیادی تثبیت شده اند و عمل باید در حالت بهبودی کامل باشد و می توانید به زندگی عادی و سالم بازگردید. معمولاً 3-4 هفته پس از جراحی مجدداً به پزشک مراجعه کنید. اگر ایمپلنت‌ های سنتی دارید، مثلاً آن‌هایی که اباتمنت و تاج به طور جداگانه نصب می ‌شوند، پزشک   دوباره شما را ببیند تا ایمپلنت را برای کاشت تاج دائمی که معمولاً 6-4 ماه پس از جراحی اولیه است، در معرض دید قرار دهد.

به طور کلی زمان بهبودی دندان ها بیش از 7-14 روز نیست، بنابراین اگر بعد از این مدت دچار مشکل ایمپلنت یا درد ایمپلنت دندان شدید، توصیه می شود با دندانپزشک خود تماس بگیرید و دقت بیشتری در مورد مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان داشته باشید.

  1.  در24 تا 48  ساعت اول ازمواد غذایی رنگـــی  (مانند : انواع خورشـها ، نوشــابه ، چای، قهوه و نسکافه …) ترجیحاً اسـتفاده نکنید و یا کمتر اســـتفاده نمائید ویا حــــداقل مدت زمان تماس مواد غذایــی با دندان را کاهش دهید .
  2. استفاده روزانه از نخ دندان به روشی صحیح به صورتی که نخ دندان حلقه شده کاملاً کشیده شده و از فضای بین دندانها به روش صحیح عبور کند
     جهت پیشگیری از بیماری لثه و نیز پیشگیری از پوسیدگی دندانها بسیار ضروری می باشد گرچه ممکن است در اولین دفعات استفاده از نخ دندان از بعضی نقاط پلیسه خارج گردد.
  3. از نظر رنگ در یک هفته اول کمی نشست رنگ دیده می شود و پس از آن رنگ دندانهای لامینیت شده هماهنگ با دندانهای دیگر بسته به میزان مصرف مواد غذایی رنگی و بهداشت دهان رنگ ثابتی خواهند داشت.
  4. در صـورت بلند بودن لـبه دندانها بعد از کار و یا برجـسته بودن پشت دندانهـا و تماس زودرس آنها به دندان مقابل در موقع تغذیه حتماً جهت جلوگیری از پریدگـــی آن جهت تنظیم جزئـــی آنها مراجعه نمائید.                
  5. استحکام دندان ها پس از درمان کاملاً در حد دندان های طبیعی می باشد و براحتی می توانید از لحظه اتمام کار غذاهای معمولی را استفاده نموده، ولـــی با این وجود بهتر است ترجیحاً از گاز زدن سیب و ساندویچ شکستن تخمه و تنقلات روی لبه ی دندان های کارشـده خودداری گردد.
  6. دندان قروچه شبانه و یا فشاردادن هوشـیارانه دندانها روی هم موقع استرس یا تـمرکز فکری از مهمترین عوامل ضربه به دندانهای طبیعی یا اصلاح شده به حساب می آید و برای دندان های لامینیت شده نیز بسیار مضر می باشد که استفاده از محافظ شبانه برای افزایش عمر مفید لامینیت ها ضروری است.
  7. در مواردی که دندان های نامـــرتب شما را تصحیح می کــــنیم بین چند روز تا دو الی ســـه هفته کمی صحبت کــــردنتان موقع بیان بعضـــی حروف ممکن است تغییر کند که به زودی خود بخود اصلاح خواهد شد.
  8. ضمین ثبات کامپوزیت بسته به استفاده از مواد رنگی و مصرف دخانیات مثل سیگار به مراتب کم می شود.

آیا ایمپلنت عوارضی هم دارد؟

در این مطب معمولا ایمپلنت ها بدون انجام جراحی و یا همزمان با خارج کردن ریشه های فرسوده نصب می شود و حتی بصورت عملکردی کاملا متفاوت با دیگر مراکز شما با روکشهای نصب شده روی ایمپلنتها جهت خالی نبودن جلوی دهان در همان جلسه اول از مطب تشریف خواهید برد.

 در مواردی که استخوانها در مرور زمان آب شده باشند و نیاز به بازسازی ، تزریق یا پیوند استخوان داشته باشیم نصب ایمپلنت با جراحی خواهد بود .

عکس العمل های بیماران در برابر کاشت ایمپلنت از فردی به فرد دیگر متغیر است و به طور مستقیم با تعداد ایمپلنت ها در ارتباط است. مشکلات مربوط به کاشت ایمپلنت در حد عوارض کشیدن یک یا چند دندان می باشد و شما قادر خواهید بود به راحتی و به تنهایی مطب دندانپزشکی را ترک کنید. اما می بایست مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان را جدی بگیرید تا از ورم و کبودی پس از آن جلوگیری شود. شما باید درصورت صلاحدید دندانپزشک دوز مناسبی از داروها مثل  مسکن ها ، ضد التهاب ها ویاآنتی بیوتیکها دریافت کنید. معمولا شما پس از عمل قادر خواهید بود تمامی فعالیت های روزمره خود را از سر بگیرید بسته به تعداد ایمپلنت ها و عکس العمل شما طی یکی دو روز همه چیز به حالت عادی بر می گردد.

در صورت جراحی بعضی اوقات تا حدودی ورم در ناحیه جراحی دیده می شود که طبیعی است و به طور معمول پس از ۴۸ تا ۷۲ ساعت پس از عمل کاهش پیدا می کند و در طول ۴ الی ۵ روز آینده کاملا بر طرف می شود. برای جلوگیری از تورم غیر عادی و کاهش آن داروهای استروئیدی برای یک یا دو روز تجویز خواهد شد

به علاوه توصیه می شود که در صورت جراحی وسیع در مراحل کاشت دندان حتما از کمپرس سرد ( کیسه یخ، حوله سرد یا حوله نازکی که به دور یخ پیچیده شده است) از سمت خارجی صورت هر بار به مدت ۱۰ الی ۲۰ دقیقه با فاصله های زمانی ۵ دقیقه ای فقط در روز جراحی استفاده کنید. بعد از ۷۲ ساعت اگر تورم ادامه داشت می توان در صورت لزوم از کمپرس گرم استفاده کرد.

 

معمولا خونریزی پس از ۱۰ دقیقه از بین می رود و به خوبی با اعمال فشار و کمپرس آب سرد و بخیه قابل کنترل است. ترشح بزاق بیشتر و با رنگ صورتی کمرنگ و خونابه کاملا عادی است و نباید با خونریزی تیره تر که دارای لخته است اشتباه گرفته شود.

در طی ۲۴ ساعت اول از خوردن غذاهای سخت و گرم خودداری کنید زیرا موقع جویدن و خوردن ممکن است باعث ایجاد ناراحتی شود. از رژیم غذایی نرم و مایعات حاوی مقادیر لازمی از پروتئین،ویتامین و کلسیم استفاده کنید. در طول فرآیند ترمیم و یکپارچگی استخوانی شما بهترین فرد برای تعیین کیفیت رژیم غذایی خود شما هستید.
ممکن است کبودی جزئی در جراحیهای وسیع در اثر خونریزی پدیدار شود که بعد از چند روز بهبود یافته و در طول یک هفته تا ۱۰  روز ناپدید می شود.

 درپی جراحی ممکن است دمای بدن شما به صورت مختصر افزایش یابد که کاملا طبیعی است و این عکس العمل طبیعی بدن به راحتی با آسپیرین بزرگسالان به صورت یک یا دو عدد قرص هر ۴ الی ۶ ساعت قابل درمان است.

اکثر بخیه ها از نوعی است که بخیه ابریشمی و سیاه هستند و باید بعد از حدود دو هفته توسط دندانپزشک برداشته شوند. از اتفاقات نادر در نصب ایمپلنت فک پایین خواب رفتگی، گز گز و یا حساسیت بیش از حد در اطراف لب و گوشه های دهان ممکن است افزایش یابد که معمولا موقتی است .

 سعی نمایید جهت حفظ لخته های تشکیل شده دور ایمپلنت ها ، در محل دندانهای خارج شده و زیر بخیه ها  در ۱۲ ساعت اول بعد از عمل جراحی شستشوی ناحیه و یا استفاده از دهان شویه ها و یا مسواک زدن دور بخیه ها  خودداری کنید باقی ماندن لخته های کوچک دور بخیه ها به سرعت ترمیم زخم ها کمک شایانی می نماید.

 ازروز دوم به بعد می توانید محلول آب نمک ولرم( یک قاشق چایخوری نمک در یک لیوان آب گرم) به تکرار در یک هفته اول و نیز از محلول ۲% کلروهگزیدین ۳ بار در روز پس از غذا و بعد از شستشوی دهان جهت ضدعفونی کردن دهان استفاده کنید.

فعالیت: فعالیت‌های فیزیکی خود را پس از انجام عمل جراحی به حداقل برسانید. اگر شما ورزش کنید ممکن است دچار خونریزی شوید. در این صورت باید تمرینات را قطع کنید. به یاد داشته باشید که احتمالاً تغذیه شما عادی نیست و به همین دلیل ممکن است ضعیف شده و توانایی‌های ورزشی شما محدود شوند.

استفاده از پروتز: دندان‌های مصنوعی جزئی، فلیپر ها یا دندان‌های مصنوعی کامل را حداقل به مدت 10 روز پس از انجام عمل جراحی نباید استفاده کنید. در این مورد در جلسه مشاوره قبل از عمل صحبت خواهد شد.

مراقبت از ایمپلنت دندان بعد از دوران بهبودی جراحی

ایمپلنت‌های دندانی باید به طور تخصصی تحت مراقبت قرار گیرند و در منزل نیز باید به دقت از آنها مراقبت کنید. مراقبت صحیح از ایمپلنت‌ های دندانی برای موفقیت‌آمیز بودن بلند مدت درمان حیاتی و ضروری است.

بهداشت دهان و دندان

رعایت کامل و صحیح بهداشت دهان و دندان پیش‌نیاز موفقیت‌آمیز بودن عمل کاشت ایمپلنت‌های دندانی است. در صورتی که بهداشت دهان و دندان به درستی انجام نشود، احتمال شکست در درمان افزایش می‌یابد. پس از کاشت باید ایمپلنت‌ها (مانند دندان‌های طبیعی) با ابزار تفلونی (یا انواع دیگر) تمیز شوند تا پلاک‌ها از روی آنها برداشته شود. از آنجا که خونرسانی به لثه ضعیف است، در هنگام نخ دندان کشیدن باید بیشتر مراقب باشید. ترمیم ایمپلنت‌های ثابت (روکش‌ها و بریج ها) باید به دقت تمیز شوند. به عنوان مثال، بریج را باید حداقل دو مرتبه در روز با خمیردندان حاوی فلوراید مسواک کرده و بین دندان‌ها و زیر بریج ها را نیز باید با نخ دندان، شوینده‌های بین دندانی و و راحت تمیز کرد.

معاینه‌های دوره‌ای

چک آپ های منظم باید حداقل دو مرتبه در سال انجام شوند. در خلال جلسه چک آپ، پزشک وضعیت عمومی، ثبات و یکپارچگی ایمپلنت‌ها و وضعیت تجهیزات پروتز را بررسی کرده و در صورت لزوم آنها را تنظیم می‌کند. مخاط دهانی نیز معاینه شده و دندان‌ها به طور تخصصی جرم‌گیری می‌شوند. بیماران باید هر گونه درد، ناراحتی یا علائم غیر عادی را به پزشک اطلاع دهند.

نباید بار بیش از حد به ایمپلنت‌ها وارد شود.

پروتزهای نگهدارنده ایمپلنت نباید بیش از حد مورد استفاده قرار گیرند. توصیه می‌شود از خوردن غذاهای سخت مانند بادام زمینی و پسته، نان سخت و… پرهیز کنید. علاوه بر آن، بیماری‌های و عارضه‌هایی هستند که برای ایمپلنت‌های دندانی و تجهیزات پروتز بسیار مضر هستند. به عنوان مثال، دندان قروچه یک بیماری است که در آن معمولاً در هنگام خواب دندان‌ها به طور غیرارادی به هم ساییده می‌شوند. توصیه می‌شود که زمانی که افراد اولین علائم ابتلا به این بیماری‌ها و عوارض را دیدند بلافاصله به پزشک مراجعه کنند.

پس از عمل جراحی،ما با شما در ارتباط خواهیم بود تا اطمینان حاصل شود که بیمار با هیچگونه مشکلی مواجه نیست سپس ایمپلنت بدون اعمال هیچگونه فشاری به مدت ۲ تا ۳ ماه رها خواهد شد و بعد از آن روی ایمپلنت ها باز می شوند و برای مرحله قالب گیری آماده می شوند.

نتیجه گیری

ایمپلنت های دندانی در حال حاضر بر اساس تکنیک های مدرن و پیشرفته به منظور کاهش هر گونه عوارضی که ممکن است در مرحله پس از ایمپلنت ایجاد شود، انجام می شود. با این حال، متوجه برخی از عوارض جزئی خواهید شد که به سرعت از بین می روند. پزشک داروهای مسکن برای تسکین درد تجویز می کند یا ممکن است بعد از جراحی مقداری ورم داشته باشید که معمولاً بعد از 3 تا 5 روز برطرف می شود. بنابراین بعد از پیوند کمی احساس درد خواهید کرد اما یک هفته یا حداکثر 10 طول می کشد. مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان

آبان ۱۵, ۱۴۰۰ توسط دکتر هاشمی 0 دیدگاه

بهترین متخصص ایمپلنت در تهران

بهترین متخصص ایمپلنت را از ما بخواهید در مطب ما تعدادی ار انواع مختلف ایمپلنت دندان وجود دارد که می توان از آن ها برای درمان بیماران مبتلا به دندان های از دست رفته یا شکسته استفاده کرد . نوع مورد استفاده از انواع ایمپلنت ها به تخصص متخصص ایمپلنت در تهران بستگی دارد.

بهترین ایمپلنت کار متخصص در تهران بر اساس معاینه کامل دهان و سابقه سلامت عمومی دهان و دندان شما اقدام به کاشت ایمپلنت می کند.

 

بهترین متخصص ایمپلنت در تهران

اول از همه بگم کاشت دندان به روش ایمپلت ، بهترین و ماندگار ترین روش برای جایگزینی دندان های از دست رفته است. بهترین متخصص ایمپلنت تهران ، کسی است که بسته به سلامت استخوان فک و نیاز های خاص شما ، علاوه بر روش سنتی کاشت دندان چند مرحله ای ، برخی از گزینه های درمانی جایگزین را به کار می برد.  زمانی که جراح ایمپلنت در تهران پایه‌ های ایمپلنت را در استخوان فک بالا قرار می‌دهد، باید مراقب حفره‌های سینوسی هم باشد.

اگر که قصد دارید در تهران کاشت ایمپلنت دندان را انجام دهید ، مرکز تخصصی کاشت ایمپلنت دندان دکتر هاشمی بهترین انتخاب است ; این مطب بیش از 20 سال در زمینه ایمپلنت دندان به صورت تخصصی و سایر خدمات دندانپزشکی فعالیت دارد. از جمله ویژگی های این مرکز کاشت ایمپلنت دندان می توان به :

  •  مدیریت استریلیزاسیون و بهداشت

  • مدیریت کیفیت مواد مصرفی و تجهیزات

  • مدیریت زمان و صرف وقت کافی

  • کاهش تعداد جلسات مراجعه

  • تاکید بر انجام کار بدون درد

  • ارائه طیف متنوعی از قیمت های منطقی ومتعارف جهت ایمپلنتهای مشهور جهانی و سایر خدمات زیبایی و ترمیمی

  • ضمانت واقعی و پشتیبانی رایگان  کلیه خدمات انجام شده

  •  پرسنلی آموزش دیده، متعهد و ماهر

اگر که به دنبال بهترین متخصص ایمپلنت در تهران یا متخصص ایمپلنت در شریعتی هستی ، مطب دکتر هاشمی با به روزترین تجهیزات و لابراتوار ها آماده خدمت رسانی به شماست. برای کسب اطلاعات بیشتر از نحوه جراحی کاشت دندان و آگاهی از قیمت و هزینه ها ، تماس بگیرید  و در چت واتساپ با شخص دکتر در ارتباط باشید.

بهترین متخصص ایمپلنت در تهران

چه زمانی به بهترین متخصص ایمپلنت در تهران مراجعه کنیم؟

زمانی که به دلایل مختلف دندان های طبیعی از دست می روند ، کاشت دندان به روش ایمپلنت بهترین و ماندگارترین راه برای جایگزینی دندان های از دست رفته ست. زمانی که یک یا تعدادی از دندان های خود را از دست می دهید ، توصیه می شود هر چه زودتر اقدام به کاشت ایمپلنت کنید قبل از ینکه استخوان فک تحلیل رود و با تشکیل بیماری ها و عفونت های لثه ای ، بافت دهان تخریب شود.

 

انواع ایمپلنت های دندانی

ایمپلنت های دندانی به سه دسته تقسیم می شوند :

ایمپلنت دندان کلاسیک

ایمپلنت دندان کلاسیک 10 تا 20 میلی متر طول و 1 تا 3 میلی متر قطر دارد. اغلب به شکل مخروطی با پایه پهن تر و انتهای نوک تیز گرد است. این ایمپلنت مانند هر پیچ دیگری دارای نخی است که به آن در استخوان فک ، ثبات می دهد. ایمپلنت دندان از معروف ترین انواع ایمپلنت هاست که توسط متخصص ایمپلنت در تهران مورد استفاده قرار می گیرد و کیفیت بالایی دارد.

 

ایمپلنت دندان کوتاه

ایمپلنت کوتاه به ایمپلنتی گفته می شود که طول آن کمتر از 10 میلی متر باشد. این ایمپلنت ها در مواردی استفاده می شوند که بیمار حجم استخوان کافی برای قرار دادن ایمپلنت معمولی یا جلوگیری از پیوند استخوان یا پر شدن سینوس را ندارد. به طور متوسط، برای فک بالا، از هر دو بیمار، یک نفر نیاز به پیوند استخوان با ایمپلنت معمولی دارد و در اکثر این موارد، ایمپلنت کوتاه نیاز به پیوند استخوان را ندارد. ایمپلنت‌ های کوتاه گاهی پهن ‌تر هستند یا نخ برجسته ‌تری دارند.

ایمپلنت های کوتاه به همان اندازه ایمپلنت های معمولی ایمن و قوی هستند و در درازمدت به همان خوبی دوام می آورند در واقع، استحکام یک ایمپلنت به طول آن مربوط نمی شود، بلکه به قطر آن و سطح تماس ایمپلنت و استخوان مربوط می شود. ایمپلنت های کوتاه به برخی از بیماران امکان می دهد از پیوند استخوان خودداری کنند یا گاهی اوقات پیوند استخوان کوچک هنوز ضروری است اما اهمیت آن بسیار کمتر است.

 

ایمپلنت پایه

نوع دیگری از ایمپلنت است که هدف آن رفع نیاز به پیوند استخوان می باشد. این ایمپلنت کوتاه ‌تر نیست، بلکه بسیار طولانی ‌تر از ایمپلنت ‌های معمولی است که به آن اجازه می ‌دهد تا در عمق استخوان قرار گیرد. این نوع ایمپلنت گاهی 5 سانتی متر طول دارد. ایمپلنت پایه به دلیل طول آن خطرات بیشتری را به همراه دارد: جراحی بسیار تهاجمی تر است و در صورت بروز عارضه نمی توان آن را به راحتی برداشت. به هردوی این دلایل، این نوع ایمپلنت تنها به عنوان آخرین راه حل توسط بهترین متخصص ایمپلنت در تهران مورد استفاده قرار می گیرد. جراحان زیادی در تهران هستند که از این تکنیک استفاده می کنند.

 

مدت زمان ایمپلنت دندان

زمان تقریبی ایمپلنت دندان (مرحله جراحی) 30 دقیقه تا 1 ساعت برای هر ایمپلنت است. همه اینها، از جمله تمایل کار آماده سازی (اسکنر سه بعدی، آماده سازی مواد و صفحه فنی، برنامه ریزی جراحی) و بررسی های مختلف بعد از عمل توسط بهترین متخصص ایمپلنت تهران ،حداقل به مدت 3 روز برای مونتاژ سازه. علاوه بر این، اگر بیمار نیاز به کشیدن دندان یا مداخلات پیش بینی شده داشته باشد، درمان ایمپلنت دندان ممکن است تا 2 جلسه فقط برای مرحله جراحی طول بکشد.

طول عمر ایمپلنت دندان

طول عمر ایمپلنت دندان مستقیماً با دقت شما در بررسی آنها مرتبط است. ایمپلنت دندان باید حداقل سالی یک بار بررسی شود. معاینه شامل ارسال عکس اشعه ایکس از ایمپلنت برای جراح متخصص ایمپلنت در تهران برای بررسی اینکه آیا تغییری در توده استخوانی اطراف ایمپلنت وجود ندارد. در صورت لزوم، جراح به شما توصیه می کند که برای انجام تعمیرات ایمپلنت به متخصص پریودنتیست مراجعه کنید، که شامل تمیز کردن اطراف ایمپلنت برای از بین بردن وجود باکتری است. تا زمانی که به دفعات بررسی ها احترام بگذارید و در صورت لزوم درمان های نگهدارنده را انجام دهید، ایمپلنت می تواند مادام العمر باقی بماند.

برای بررسی و نگهداری ایمپلنت ها، به جای سیمان گذاری دائمی (چسباندن) استفاده از سیستم ثابت پیچ (پروتز روکش یا پیچ دار) بسیار مفید است. این به دندانپزشک اجازه می دهد تا دندان مصنوعی یا روکش را برای دسترسی آسان به ایمپلنت باز کند. بهترین متخصص ایمپلنت در تهران

ویژگی های بهترین متخصص ایمپلنت در تهران

بهترین متخصص ایمپلنت در تهران کیست؟ مرکز تخصصی ایمپلنت کجا قرار دارد؟ متخصص ایمپلنت تهران باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟ سوالات رایجی که خیلی از شما بیماران عزیز دنبال جواب آنها می گردید ;  توصیه میکنم این قسمت از مقاله را با دقت بالا مطالعه فرمایید تا به طور کامل آنها را پاسخ دهیم.

بهترین متخصص ایمپلنت در تهران کسی است که موارد زیر را به درستی رعایت کند و در این زمینه سابقه بالایی داشته باشد:

 

معاینه دهان بیمار 

نخستین گامی که در فرایند کاشت ایمپلنت دندان صورت می گیرد ، معاینه دهان بیمار است. اینکه متخصص ایمپلنت در تهران شرایط لثه و استخوان فک بیمار را بررسی کند و تشخیص درستی دهد ، بسیار اهمیت دارد. متاسفانه برخی از همکاران به دلیل عدم تجربه کافی ، نظراتی خلاف آنچه که باید انجام شود ارائه می دهند که ممکن است برای بیمار دردسرساز شوند. معاینه مرکز تخصصی ایمپلنت تهران توسط دکتر هاشمی کاملا رایگان است و به صورت شفاف شما را از شرایط دندانی خود آگاه می کند.

 

صداقت و راستی در کار

یکی از استراتژی های مرکز تخصصی کاشت ایمپلنت دکتر هاشمی ، شفافیت در قیمت و هزینه ها و از ابتدا دانستن همه مراحل کاریست. این حق بیمار است که از نوع و برند ایمپلنت ها و هزینه های جانبی اطلاع داشته باشد. همین مسئله به شدت مورد استقبال بیماران عزیز قرار گرفته و افتخار میکنیم که پیوند محکمی بین دکتر هاشمی و افراد بیمار به وجود آمده است.

 

انجام کار تا حد ممکن بدون درد

دکتر هاشمی ، بهترین متخصص ایمپلنت در تهران با بررسی وضعیت بیمار به خوبی می‌داند از کدام روش استفاده کند تا بیمار حین جراحی هیچ دردی را احساس نکند. در واقع یکی از استراتژی های مرکز تخصصی ایمپلنت دندان در تهران ، انجام کار تا حد ممکن بدون درد است تا بیمار در جراحی احساس راحتی کند.

 

داشتن مهارت کافی

یکی دیگر از ویژگی هایی که بهترین متخصص ایمپلنت در تهران داراست ، مهارت بالای او در جراحی کاشت دندان است. برند و کیفیت خوب ایمپلنت زمانی معنی پیدا می کند که به بهترین شکل ممکن در استخوان فک قرار داده شود. همچنین دکتر هاشمی موفق به اخذ مدرک فلوشیپ و مسترشیب از ICOI آمریکا شده و دارای تمامی گواهینامه های لازم برای ایمپلنت دندان به صورت تخصصی است.

 

معاینه ها بعد از کاشت دندان

شاید پیش خودتون فک کنید که کار بهترین متخصص ایمپلنت تهران تمام شده اما اینگونه نیست ; وظیفه اصلی متخصص ، معاینه دوره ای دندان های شما بعد از جراحی کاشت دندان است که مبادا به دلایل مخنلف دچار شکستگی ایمپلنت شوند. در برخی از موارد پیش آمده که بعد از جراحی کاشت ایمپلنت دندان ، بیمار احساس درد داشته و با معاینه متخصص ، علت آن تشخیص داده شده ست.

 

بهترین متخصص ایمپلنت در شمال تهران

اگر که به دنبال بهترین متخصص ایمپلنت در شمال تهران هستی ، مرکز تخصصی دکتر هاشمی در این محدوده قرار دارد. کادر مجرب و فعال مطب دکتر هاشمی بیش از 20 سال به صورت تخصصی خدمات دندانپزشکی انجام می دهند و در محدوده شریعتی خدمات خود را ارائه می دهند. آدرس این مطب : ابتدای خیابان مینا ، ساختمان پزشکان سپهر ، طبقه سوم ، واحد 6. بهترین مرکز تخصصی ایمپلنت دندان در شریعتی.

 

چرا انتخاب بهترین متخصص ایمپلنت در تهران اهمیت دارد؟

از آنجا که کاشت ایمپلنت دندان ماندگارترین روش برای جایگزینی دندان های از دست رفته است ، پس انتخاب بهترین جراح ایمپلنت در تهران اهمیت بالایی دارد. به گفته دکتر هاشمی بهترین متخصص ایمپلنت در تهران ، شرایط دهانی بیمارن با هم تفاوت دارد و متناسب با آن باید جراحی صورت گیرد. از طرف دیگر ، قیمت و هزینه ایمپلنت دندان بالاتر از سایر روش های سنتی است ; متاسفانه برخی از همکاران به دلیل عدم تجربه کافی ، ایمپلنت دندان را برای بیمار انجام می دهند و بعد از گذشت مدتی ، بیمار در ناحیه فک درد دارد و ممکن است پایه ها دچار شکستگی شوند. بنابراین قبل از اینکه کاری کنید ، اول از همه به دنبال بهترین متخصص ایمپلنت دندان در تهران باشید.

 

نتیجه گیری

خب دوستان عزیز ، در این مقاله سعی کردیم بهترین متخصص ایمپلنت در تهران و ویژگی هایش را به شما معرفی کنیم. فقط این نکته رو بگم هنگام انتخاب درمان ایمپلنت دندان، مهم است که قیمت را در نظر بگیرید. اما مهمتر این است که جنبه فنی را نیز در نظر بگیرید زیرا طیف های مختلفی از مواد وجود دارد که کیفیت های مختلف و قیمت های متفاوتی دارند. کیفیت عالی و قیمت مقرون به صرفه ، آرزوی هر فرد بیماری است که دندان های خود را از دست داده است و مرکز تخصصی کاشت ایمپلنت دکتر هاشمی شما را به این هدف می رساند.